Name Card Emas Paling Bernilai Seluruh Dunia

  1. Inilah dia WEALTH CARD Public Gold yang kalian tertanya² semalam. Kad ini mendapat jolokan name card emas paling bernilai seluruh dunia kerana ternyata ada emas tulen 0.5gram 24k atau emas 999.9 tersemat rapi cantik di dalamnya.

 

Kad nama ini diiktiraf seluruh dunia sebagai bebas cukai GST, SST, VAT & semestinya laku di mana-mana pun seluruh dunia.

 

6 KELEBIHAN WEALTH CARD

1. Mempunyai jongkong emas seberat 0.5 gram 999.9 LBMA

 

Harga jualan 0.5gram jongkong (gift card) : RM208 after discount (tanpa nama anda+voucher RM300)

 

2. Istimewa: kad ini  hanya ada satu (1) sahaja  di seluruh dunia sebab ia ada nama anda & custom made.

Ada nama anda+ Kod PG anda +/- status dealerships (Dealer/Priority/Master)

Gambar sebenar Wealth Card Public Gold (last edition)

 

3. Sebagai kad “privilege” yang boleh berikan diskaun terus di tempat-tempat seperti restoran, hotel dan banyak lagi.

Hotel-hotel

 

Restoran-restoran
Lain-lain

 

4. E-Voucher RM100 beli emas &  RM200 beli silver

Selain privilege best tadi,  ada lagi part  seronok iaitu e-voucher tunai bernilai RM10 sebanyak 10 unit  untuk beli emas dalam masa 1 tahun.

Diskaun RM10-Emas, RM20-Silver

Ada e-voucher tunai bernilai RM20 sebanyak 10 keping untuk beli silver dalam masa 1 tahun.

 

5. E-Voucher RM50 discount www.PGMall.My

Ia juga mengandungi e-Voucher untuk diskaun RM10 di PG Mall dalam masa 4 bulan. Korang boleh guna sehingga 5 kali!

E-Coupon code PG Mall RM10 (5 kali pakai) selama 4 bulan.

Sahabat-sahabat, sila baca dengan senyuman:

 

6. Wealth Card Public Gold ini juga adalah  satu-satunya Name Card yang boleh “parking” dalam Arrahnu (pajak gadai) kerana terselit ada emas tulen mutu 999.9.

Arrahnu swasta dan perbankan partner Public Gold

 

Di area Tawau selain 2 cawangan Pos Ar-Rahnu. Saya juga suka berurusan di Ar-Rahnu Tekun. Pantas!

 

Siapa boleh memiliki wealthcard ini?

1.Wajib dibeli oleh individu yang nak upgrade kepada status Dealer.

 

2. Semua orang boleh memilikinya dengan pembelian berjumlah RM200 sahaja! Bagi yang sudah menjadi pelanggan sedia ada Public Gold, hubungi cawangan Public Gold terdekat.

 

3. Bagi mereka yang belum lagi pernah membuat pembelian emas Public Gold boleh hubungi saya untuk bimbingan dengan menekan link ini: Contact Aldasir Rudy 

 

Sebenarnya, dengan dapatkan Name Card ini tidak kiralah sebagai new customer, Upgrade Dealer ataupun suka-suka, anda sebenarnya dapat emas custom-made pada harga yang sangat murah. Berbahagialah!

Wealth Card Public Gold- gambar belakang.

 

Kad Emas 0.5gram sesuai dijadikan hadiah kecil dan paling akan disimpan baik-baik.

*Psssttt… Harga jongkong emas 0.5gram pelbagai Edisi Public Gold adalah RM160/pc. Cuma tambah lagi RM40 dah boleh dapat Wealth Card Public Gold!

 

Cara Guna Wealthcard:

Katakan anda nak beli 1 Dinar Emas, harga termasuk premium adalah RM1,100.

 

Jadi dengan adanya kupon wealthcard, anda cuma bayar RM1,090 dan berikan kod diskaun kepada staff Public Gold.

 

Begitu juga sama dengan pembelian jongkong perak.

 

SOALAN: Wealth Card terkini dah takde Voucher macam kat atas tu, macam mana nak claim ?

Dealer sekalian .Saya nak bagitau.

New wealth card tidak mempunyai baucer diskaun fizikal ye.

Public Gold sekarang pakai e-voucher.

Kat mana nak dapatkan e-voucher?

Tengok dalam gambar. Dealer/customer hanya login dalam akaun Public Gold dan cari “My Vouchers” dan kat PGMall (tengok gambar)

Untuk faham cara penggunaaan e-voucher, sila download panduan kat sini. 

 

Fuh!

Sahabat-sahabat pembaca yang masih belum ada PG code boleh terus Register PG code masing² kat SINI.

 

Panduan cara nak self-register boleh klik  Link disini 

 

Nak nak beli Wealth Card: klik DISINI

 

Last but not least, untuk ilmu emas berterusan sila join channel telegram rasmi saya, klik gambar bawah ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *