Special Offer November Buy Gold FREE Dealership 2021

Assalamualaikum dan salam sejahtera, haa inilah dia promo beli emas free lifetime dealership daripada Public Gold tu.

Wah! Memang SERONOK tengok offer dealership sempena FB LIVe Seminar tadi

OFFER 1DINAR BOLEH SYARIAH EPP10

 

OFfER New BuYEr – FRee 1 goldCard FolDEr ( StArt 26/11/2021 – 30/11/2021)

SIAP ADA ENTRY LUCKY DRAW

 

BOLEH MENANG APA?

JEMPUT jamah menu Special Offer sehingga 30 NOVEMBER 2021

  • Normal Dealer: Dengan belian 5K GAP+0.5 gram WEALTH CARD. @ 30gram+0.5 gram WEALTH CARD .@ 5 Dinar + 0.5 gram WEALTH CARD

 

  • Priority Dealer: Dengan belian 10K GAP+0.5 gram WEALTH CARD. @ 50gram+0.5 gram WEALTH CARD. @ 10 Dinar + 0.5 gram WEALTH CARD

 

Selain dinar, jongkong & Akaun GAP, anda juga sangat BERTUAH sebab boleh upgrade Dealer dengan belian silver 3 kilo(website Public Gold)  dan PG MALL untuk  barang kemas 916 di PG Jewel, koleksi emas PG Museum & semestinya EXCLUSIVE JEwELEry Aurora Italia. 

Syarat nya cuma perlu belian minima lebih RM3K + 0.5gram Wealth card!

 

Awesome!

 

  • Wealthcard RM200 wajib dibeli untuk upgrade sebagai Dealer.

 

Normal Dealer komisyen 1%.

Priority Dealer komisyen 1.5%.

  • Promosi ini akan berakhir 30 November 2021 pada jam 11.59 malam.

 

Berapa kos anggaran set emas ni? 

Normal Dealer: Lebih kurang RM5,600+

Priority Dealer: Lebih kurang RM11,200++

Cara Bayaran?

Kaedah bayaran boleh buat secara full payment atau EPP10 (Bayar 10 kali dalam masa 10 bulan).

Special Offer yang menjadikan saya Aldasir Rudy sebagai Introducer, jika anda upgrade sebagai Dealer, saya hadiahkan:

 

  • Normal Dealer: 10 buah buku Travelog Emas bernilai RM200 (FrEE PoSTagE)

 

  • Priority Dealer: 20 buah buku Travelog Emas bernilai RM400 ( Free POsTAgE)

 

Saya berminat, bagaimana nak mula? 

Terus whatsapp saya dengan menekan link dibawah ini:

Upgrade Dealer Special Promo

Upgrade Dealer Special Promo

Upgrade Dealer Special Promo

 

KENAPA PROMO INI SPECIAL?

 

Biasanya untuk layak jadi Normal Dealer dan Priority Dealer, anda perlu beli minima:

  • 200 gram emas – Normal Dealer
  • 500 gram emas – Priority Dealer
  • Jadi Master Dealer adalah percuma. Asalkan anda ada 300 orang customer direct dengan angka RM300k dalam  tahun kewangan. (1 April –> 30March)
Cara biasa (bukan promosi) nak upgrade Dealer

Apa best sangat jadi dealer ni?

Setiap belian peribadi atau introduce kawan-kawan, famili beli emas maka anda juga dapat komisyen.

  • Normal Dealer 1%
  • Priority Dealer 1.5%
  • Master Dealer 2%

 

Contoh: kalau diri sendiri beli emas 100 gram harganya RM25,000(Contoh Rm250/gram) . Maka komisyen anda sebagai:

  • Normal Dealer (1%) = RM250
  • Priority Dealer (1.5%) = RM375
  • Master Dealer (2%) = RM500

 

Haa ini baru belian peribadi. Macam mana kalau satu hari nanti anda memiliki empayar besar misalnya 1000 orang klien beli 1 gram setiap bulan.

 

Pasif income sebagai pengedar rasmi Public Gold

 

Berapa potensi income Public Gold?

Katakan 1,000 klien emas beli 1 gram setiap bulan. Katakan harga RM250 segram. Jadi, anggaran personal sales RM250,000 sebulan.

 

Asalkan lebih 300 klien dengan jualan tahun kewangan cecah RM300k, anda akan upgrade sebagai Master Dealer & anda akan dapat komisyen 2% bersamaan RM5,000.

 

Tapi bukan itu saja, kalau dah jadi Master Dealer semestinya ada Overiding Incentive dan Group Sales Incentive (0.1%). Katakan Group Sales sebulan mencecah RM5 juta. Public Gold akan beri 0.1% dari RM5 juta bersamaan RM5,000.

 

Pasif income macam ni RM10,000 sebulan okay ke tak okay?

 

Oh ya, kalau dah level ni. Korang juga terpaksa akan dapat:

  • – Q-Bonus total RM12,000
  • – Hadiah percutian luar negara 1 @ 2 tiket setiap tahun
  • Terpaksa rajin turun naik pentas terima award

 

Mulakan dari belian emas layak Dealer dan capai 100 orang customer pertama!

Contoh diatas ni, kalau klien beli 1 gram setiap bulan, kalau lebih? Haa lagi besar komisyen anda pada setiap bulan.

 

Jika takde SPeciaL PRomO, NeXT beSt OFfer

Adalah ProMo NoveMber 

NORMAL DEALER: Belian minima RM25k ( boleh pilih Akaun GAP, Outright Purchase @ Syariah EPP6) + 0.5gram Custom-Made Wealth Card (RM200).

 

PRIORITY DEALER: Belian minima RM65k , (boleh pilih Akaun GAP Outright purchase @ Syariah EPP6) + 0.5gram Custom-Made Wealth Card (RM200).

EPP6=Bayar 6 kali dalam masa 6 bulan.

Hubungi saya untuk tindakan lanjut.

 

*Sila Klik button chat (kiri bawah) , untuk anda yang baru nak sign up @ status klien Aldasir Rudy )

 

**Setiap persoalan sila rujuk terus kepada introducer anda untuk fast response. TQ gais.

________

Anda juga perlu tahu, harga akaun simpanan emas Public Gold dikemaskini setiap 24jam tepat pukul 12 tengah malam  ikut pergerakan harga emas dunia ya. 

 

Apa benda Wealth Card ni?

Public Gold wajibkan pembelian 0.5 gram Wealthcard untuk upgrade status sebagai Dealer.

Upgrade Normal Dealer beli wealth card×1.

 

 

Nanti nak upgrade Priority Dealer WAJIB tambah lagi wealth card×1.

Gambar Wealth card terkini… Lawaa

So, anda ada 2 wealth card. Kalau nak jimat wealth card , buat belian layak Priority Dealer .

 

Nak lagi jimat terus belajar upgrade Master Dealer, tak wajib beli wealth card. Master Dealer pun dapat percuma je dengan perkenalkan 300 orang pelanggan baru ke Public Gold dan jumlah jualan melebihi RM300k je setahun.

 

Wealth card adalah adalah Name Card Emas anda yang paling BERNILAI:

  • Emas seberat 0.5 gram ada tulis nama anda pada kad.
  • Ada voucher diskaun RM10 belian emas sebanyak 10 keping.
  • Ada voucher diskaun RM20 belian silver sebanyak 10 keping.

Nak details Wealth card, klik disini

 

#Soalan (1): Andai kata saya menjual semua emas yang telah dibeli, adakah saya masih bergelar Dealer Public Gold?

Ya! Sudah tentu, walaupun anda sudah tiada emas di tangan/dalam akaun emas. Anda masih seorang Dealer Public Gold. Klien emas anda masih boleh membeli emas dari branch Public Gold dan jika anda adalah introducer mereka, anda dapat komisyen.

 

#Soalan (2): Adakah sebarang program keusahawanan dan latihan untuk Dealer Public Gold?

Semestinya untuk anda semua yang berdaftar di Public Gold dan Aldasir Rudy sebagai Introducer, bila² upgrade Dealership saya akan personally invite anda join training online group .

 

#Soalan (3): Saya nak jadi Dealer Public Gold tapi tak nak aktif, nak beli untuk diri sendiri sahaja. Boleh tak?

Boleh! Sebenarnya Beli emas dapat FREE Dealership untuk diri sendiri sudah memiliki kelebihan untuk anda berbanding customer biasa. Anda dapat penjimatan 1.3% dari harga semasa Public Gold.

Komisyen 1% untuk belian sendiri dan 0.3% lagi bila nak jual balik emas anda dengan Public gold. Anda sendiri decide nak jadi Dealer yang aktif Introduce new klien kepada PG atau beli untuk diri sendiri sahaja.

 

#Soalan (4): Adakah menjadi Dealer Public Gold ada minimum sales target bulanan?

Tiada. Tak perlu buat sales pun nak mainten status Dealership.  Dealership anda tak ada expiry date ya!

Cuma nak sampaikan, jika anda capai jualan minima tahunan RM600,000 anda akan dapat tiket percutian Asian trips

Bagi mereka yang mencapai personal sales RM1 juta dan group sales RM3 juta pula akan dapat 1 tiket antara benua. Makin tinggi personal & group sales akan dapat maksimum 2 tiket & business class air ticket flight!. Macam best Kan?

 

#Soalan (5): Saya nak jadi Dealer Public Gold. Bagaimana caranya?

Beli emas minima ikut promo diatas dalam satu resit & tempah sekeping 0.5gram Wealth card. Bagi anda yang letak kepercayaan kepada saya sebagai Introducer, saya akan bimbing anda step-by-step sehingga independent.

Haa ok ke sangat best?

 

Last but not least, untuk ilmu emas berterusan sila join channel telegram rasmi saya, klik gambar bawah ini.

 

Begitulah.

Aldasir Bin Rudy (M. D.)
Star Master Dealer Kesayangan Malaysia

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *